Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Reijco

Reijco Sport


Het begon voor Sandra toen ze voor haar opleiding stage liep bij Kees Schijvens (modehuis de Valk) in Hilvarenbeek. Het was hij die Sandra aanbeveelde bij Damen-Schijvens Sport en Vrije Tijd voor een vervolgstage. En het klikt meteen. Hoewel mode, etaleren en alles wat erbij hoort haar goed afgaat, kiest ze na het voltooien van haar vakopleiding heel bewust om in de sportzaak in Hilvarenbeek te gaan werken.


Nadat Sandra er inmiddels al 8 jaar werkt geven haar werkgevers in 2000 aan om te stoppen. Sandra grijpt de kans  aan om de winkel voor eigen rekening voort te zetten samen met haar man Hans die er (achter de schermen) net zoals zij volledig voor gaat.


Ze wil echter wel haar eigen identiteit aan de winkel geven en de zaak wordt omgedoopt tot REIJCO SPORT, een korte en krachtige naam die alles weergeeft waar het voor staat.


REIJCO SPORT heeft in haar assortiment in principe alle artikelen voor de sporten die in de gemeente Hilvarenbeek in clubverband worden beoefend. Tevens is er een uitgebreid assortiment vrijetijdskleding te vinden.


Als in 2007 de eigenaren van de naastgelegen winkel aangeven te willen stoppen neemt Sandra de kans waar om haar winkel en assortiment nog verder uit te breiden. De toevoeging van de lingeriemode maakt het ook mogelijk om de collectie badkleding verder uit te breiden. Na het maken van een grote doorbraak naar de naastgelegen winkelruimte en een flinke verbouwing worden de deuren van de inmiddels 270 m2 grote winkel in augustus 2007 geopend onder de naam REIJCO SPORT & LINGERIE.» Ga naar de website van Reijco Sport

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: