Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Gompie

Gompie Zeeland


Je kunt bij ons terecht van baby- tot tienerkleding. Al meer dan 12,5 jaar hebben wij ervaring en vinden daarom altijd wel iets passends....

Op 5 augustus 1994 startten Petra Thoonen en Gonny Welboren Gompies Kinderhoek. Een klein/gezellig winkeltje met kinderkleding in het Dorpje Zeeland. Een locatie aan de Puttelaar gelegen, met een oppervlakte van zestig vierkante meter en vijf kinderkleding merken.

Na enkele jaren blijkt Gompie letterlijk uit haar jasje gegroeid te zijn en wordt gezocht naar een nieuwe locatie. Sinds 2000 is Gompies Kinderhoek gevestigd aan de Oude Molenstraat in Zeeland en Petra wordt in dat jaar volledig eigenaresse.

Door al het enthousiasme van moeder Petra wordt ook dochter Anke actief in de (mode) detailhandel. Ook bij haar blijkt de liefde voor kinderkleding het grootst en in 2008 wordt Anke, na haar opleiding ondernemer in detailhandel, mede-vennoot van Gompies Kinderhoek.

De winkel wordt in 2008 wederom in een nieuwe jasje gestoken en verkoopt inmiddels meer dan 20 kinderkleding merken. Op deze manier kunnen wij een breed segment bedienen en hebben kinderkleding voor ieders budget...

Wij zien jullie graag in onze winkel op de Oude Molenstraat 5b in Zeeland...


» Ga naar de website van Gompie Zeeland

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: