Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Dulac

Dulac Mode


Voor de dames nog meer keuze in stijlvolle en casual kleding, terwijl de heren ook hun garderobe kunnen samenstellen; dat is wat de verhuizing van DuLac Mode in Bergen op Zoom teweeg heeft gebracht. In de Kortemeestraat 15 heeft DuLac Mode de ruimte gevonden om haar collectie uit te breiden.

Het succes van deze nog jonge modewinkel geeft aan dat er veel behoefte is aan kwaliteitskleding. DuLac Mode weet telkens een verrassende en smaakvolle collectie te presenteren van onderscheidende merken als Yoek, Sallie Sahne, Elena Grunert, Maxima en Elena Miro. Daarbij heeft DuLac Mode extra aandacht voor de vrouw met een maatje meer die zich het liefst stijlvol, modieus en toch gemakkelijk kleedt.

In het fraaie Kortemeestraat 15 – in het gezelligste winkelcentrum van Bergen op Zoom ‘t Vierkantje -  heeft DuLac Mode een speciale ‘herenkamer’ ingericht. Hier kunnen de heren zich in alle rust oriënteren op de collectie maatpakken en maatoverhemden en de betere confectiekleding. Merken als Scabel voor maat- en confectiepakken, Van Laack voor overhemden en Brax voor pantalons, spijkerbroeken en shirts zeggen de kenner voldoende.
Ook voor de heren geldt dat er extra aandacht is voor de grote maten.


» Ga naar de website van Dulac Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: