Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Outfit By Ninke

Outfit By Ninke


Outfit by Ninke is een winkel met womenâs wear voor vrouwen met persoonlijkheid. Een winkel met stijlvolle kleding, tijdloos en luxe, voor volwassen vrouwen van elke leeftijd. Kleding die je innerlijke kracht tot uitdrukking laat komen en waarin je je bijzonder en speciaal voelt. Zodat jij het bent die indruk maakt, niet het merk. Vandaar mijn credo wear your inside out. Want wat telt is uiteindelijk toch de inhoud.

Om aan mijn eigen criteria te voldoen ben ik terechtgekomen bij internationale labels. Ik word blij van de verfijnde eenvoud van Strenesse, de fraaie stofbewerkingen en tijdloze snit van Piazza Sempione en van de o-zo kenmerkende speelsheid van Paul Smith. Maar mijn persoonlijke favoriet blijft toch Christian Lacroix, echt een kunstenaar, een createur. Als student al kocht ik mijn eerste Lacroix jasje en dat heb ik nu nóg.

Mijn winkel is te vinden aan de Verwersstraat in âs-Hertogenbosch, in een monumentaal pand tegenover het Noordbrabants Museum. Daar zoeken we samen naar een bij je karakter, werk en ambities passende outfit. Representatief, voor op de zaak, casual voor in je vrije tijd, of in combinaties. Mijn advies: gun jezelf vooral de tijd om die kleding te kopen die bij je past. Waai niet mee met alle trends, maar ga voor een eigen persoonlijke stijl. Dát is mijn visie, dát is Outfit by Ninke. Je bent van harte welkom.

Ninke Peijs


» Ga naar de website van Outfit By Ninke

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: